Как да се включа в играта?

 

Отговор: За да участваш в тегленето за един от 100 дрона, трябва да закупиш соленки, гризини, бутерки или хлебен снакс с бранд „Salza“, (независимо грамажа) в периода на играта, с минимална стойност на покупката 4,00 лв.. Регистрирай номера на касовата бележка на www.salza-promo.bg

 

Как да спечеля „Ваучер за почивка на стойност 1 000 лв. “?

 

Отговор: За да участваш в тегленето за един от 10 бр. „Ваучер за почивка на стойност 1 000 лв. “, трябва да регистрираш касови бележки със закупени соленки, гризини, бутерки или хлебен снакс с бранд „Salza“, (независимо грамажа), за минимум 20 лв. на www.salza-promo.bg

 

Какъв е периодът на промоцията?

 

Отговор: Периодът на промоцията е от 01.05.2024 г. до 30.06.2024 г.

 

Мога ли да регистрирам повече от един касов бон?

 

Отговор: Да, можеш. Първо по този начин шансовете за награда се увеличават, въпреки че можеш да спечелиш само една награда, и второ, така ще имаш шанс да участваш в тегленето за голяма награда „Ваучер за почивка на стойност 1 000 лв. “.

 

Мога ли сам да избера наградата си?

 

Отговор: Не, наградите ще бъдат изтеглени след края на промоцията на случаен принцип и не може да бъдат заменяни за други.

 

Кога ще бъдат изтеглени наградите?

 

Отговор: наградите ще бъдат изтеглени след края на промоцията до 14.07.2024 година на случаен принцип. Обявяването на печелившите ще стане на www.salza-promo.bg и ще се извърши до 5 работни дни след изтеглянето.

 

Как да разбера дали печеля?

 

Отговор: Печелившите ще бъдат обявени на сайта www.salza-promo.bg до 5 работни дни след изтеглянето. Всички печеливши участници ще бъдат известени чрез e-mail на съответния адрес, подаден при регистрация.

 

Как ще получа наградата си, ако спечеля?

 

Отговор: Печелившите ще трябва да потвърдят адрес и валидни данни за доставка на наградата, като отговорят на съответния e-mail от salza@ziv.bg, с който са известени, че печелят.

 

Какво е необходимо да направя, за да получа наградата си?

 

Отговор: Необходимо е да запазиш печелившия касов бон, който си регистрирал и да го представиш на куриера, който ще достави наградата.
При възникнали допълнителни въпроси можете свържете се с нас на имейл salza@ziv.bg, или на телефон 0888 894 004